Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bästa lilly på besök

vad ska jag säga?
vad jag än säger
blir det lögn
osanning

lilly var 6 år
första gången
tony tog med henne
hem till mig

sen sju senast
som alla
vägrar tro på

japp sju år
två gånger
med tony hit

och senast jag
pratade med tony
om det
var vaktmästarmagnus
med och lyssnade

det måste bli ett slut
på trakkaserierna
eller hur tony




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-09-09 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP