Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT RISTA KÄRLEK RÄTT.


DAGAZ


VILJA
STYRKA
VETANDE
MAKT
HEILIGHET
KÄRLEK

Val och viljas motsatta Sanningar
blev i växten tvingande illusioner,
till vinst given åt de förvridningar
vilka blivit klenstöpta reaktioner

Egoismens nöd
Inbillningens hat
Gissningarnas dravel
Stöldernas bedrägeri
Onåbarhetens teori
Tomhetens överlevnadsstrategi

Det dagas att avgråta oren tids börda,
falskade rättigheter kommer fråntagas
Livet hämtades hit skapat Viet att ärva
och egna viljor skall berikade återställas

TIDEN VRIDS TILL LAGD FULLBORDAN!
LÅTOM KLARHETERNAS VIN FLÖDAS!

KOM LYCKA! VAR HÄR! LEV OSS!
KOM ÄRVAD OCH STÄRKT!
KOM TILL DAGBRÄCKETS NY!

RES DIG FRIHET!
STIG FRAM LYCKA!
VAR MINA LAGAR!




Fri vers (Fri form) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-09-10 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP