Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


100. Klart.


VERKLIGHETENS VÄRLDSBILD III

"Man gör vad man är tvungen till för att nå målet. Nöden tål ingen kritik."

Det är sant att många oinformerade kring högst grundläggande kunskaper om Livet inbillar sig att de ändå "duger"; alltmedan de i Verkligheten ser passivt på medan de luras, hånas och dödas. Det duger aldrig att vara vänlig mot fientliga parasiter, det räcker inte att göra rätt för sig med att insupa indoktrinerande jidder och ligga lågt; de drabbades livslånga fängelse är satt i ett ointressant och dödsdömt leverne kontrollerat in i minsta detalj. Dessa ovetande medskyldiga till fiendens milt sagt omfattande olagliga verksamhet mot vår ägda värld har nu sin sista chans att vända tillbaka till sig själva och nå det högsta Livet.

IDENTITETER

Det finns många livsavgörande saker och ting att veta rörande tillvaron i denna värld innan du kan bli värdig ett högre liv. Det värdefulla i Alltet, i väsen och varelser, är alltid önskat. Det enda problemet är dock de skadliga där psykiska och fysiska olika former av fulhet växer i de defekta och detta leder till att högre existenser hotas. Vi ser fiendens fastslagna underlägsenhetskomplex vilket har en inneboende felriktad attraktion efter att dra ner det högre, vilket leder till missriktat hat och övergrepp mot oskyldiga.

Fiendens söndrande av våra verkliga identiteter; alltmedan de ständigt stärker sin egen i skuggorna, är välkänd. På bekostnad av Gudarnas barn har fiendens terrorism alltid stegrats etappvis och sänkts något till deras skydd när det närmar sig att bli övertydligt för massorna. Det hela inleds alltid med rubbade lögner ingen tror på; lagda på äldre rubbade lögner, där de yngre och de omogna utan kunskaper blir de först drabbade innan det sprids vidare mot samhället. Detta är en god anledning till varför skräpkulturen mot barn och tonåringar, vilket är grogrund för defekta tankar, leder fram till störda beteenden och efterföljande konflikter ute i våra samhällen. Grunden är givetvis att "söndra och härska", denna gamla härskarteknik där den verkliga identiteten från Allfader Odin och Gudarna ifrågasätts utan verklig anledning därtill, och "att leka" med fiendens låtsade "identiteter", vilka faktiskt inte finns annat än i Den Stora illusionen, som i den Abrahamitiska skräpkultens illegala nonsens, låtsade och rubbade könsidentiteter, andligt kosmiskt dravel utan grund, och andra produkter vilka tränar de svaga i trams och till självhat de därefter riktar mot allt ovanför deras tragiska värdelöshet. Dödens nåd är det enda hopp de ser och inte ens det kommer utan hårdaste straff innan.

Styret och makten över falska varianter av "demokrati" och annat liknande stinkande skräp leder tyvärr till samhällets nedbrytande; något vilket väl få idag kan motsäga vara ett faktum. Vi kan nu överge alla dessa defekta läror utan verklighet i sig då de är oförsvarbara mordvapen och används till manipulationer och dolda agendor utan något gott i sig. Övertydligt är att fienden gömmer sig bakom utsugande globalism och ytlig "mångkultur" där alla Folkslagen ska tvingas förlora sitt arv och särart och leva under en meningslös och tom monokultur, samtidigt smyger fienden med sitt skryt om hur de lurar de godtrogna och naiva till att förnedras och dödas för deras skull... Fienden lever i skräck för det nu oundvikliga skeendet i vår värld där miljontals vaknat till åtminstone vissa värdefulla insikter och fienden påstår vilka skräckinjagande lögner som helst i vanlig ordning till ordvapen. "Världsalltet kommer att gå under om ni inte röstar och blir som vi vill." Taktiken med demoralisering och åberopande av falsk auktoritet är ständigt förekommande.

Fienden stryker omkring i denna, för dem främmande värld, tömda på vett och "medmänsklighet" och likt stolpskott vilka intalar sig själva utan anledning att de alltid är omtyckta och respekterade vägrar de godta att de är hatade på goda grunder. Fienden har ljugit så mycket att de inte kan sluta då detta direkt kommer att innebära döden för dem. De kommer med nya lögner där de återigen erkänner att de bara har "skojat och lekt med en stor fälla och plan" för Allfader och Gudarna, till priset av miljarder förstörda och dödade högre liv vilka de utnyttjat och har byggt på åt deras stulna och smutsiga "makt".

SANNINGENS SEGER

Du kanske har upplevt att någon inte tror på dig medan du vet att du har rätt. Håll kvar den känslan av att bli misstrodd för Sanningen. Nu glöm den känslan och inse att rättade felaktigheter och framvisade falskheter och dumheter ger Godheten och Rätten fram till vår Seger.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2024-04-09 22:51Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP