Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


NÅGOT OM FIENDENS KÄRLEK

De olika planer och syften vilka fienden ständigt driver sina attacker eller "försvar" med för att gömma undan och glömma, eller för att styra uppmärksamhet dit det önskas är åtskilliga. Väljer här ut ett par vilka kan intressera.

FIENDENS VARELSER

Givetvis är alla fiendens varelser "tillverkade" i och med hat och under största tänkbara förnedrande omständigheter, i våldtäkter, övergrepp, tvingade och köpta med ord eller fysiska hot. Dessa, de äckligaste i alla avseenden är relativt få och "nytillkomna" i vår ägda värld och det enda syftet är att med sin orenhet dra ner och döda oss högre. Rå, skogsrå, är ett undanskymt men övertydligt exempel där fienden använder dessa svaga och smutsiga änglar till att verka för att tillverka barn och placera in i våra samhällen och även utföra psykiska övergrepp med utbytet att sälja sina kroppar för kontrollen över de drabbades inre liv. Den stelhet dessa i regel har och med gropen i ryggen de har är svår att missa. Ett rå är okunnigt om allt annat än det jidder deras ledare ger dem att tro på för att stärka dem i deras givna uppdrag. De är bara en undermänsklig produkt vilken härmar mänskligt beteende: En slags biologisk robot utan värde. De är ungefär lika många män som kvinnor, men kvinnorna syns mer då de är lättare att sälja till de drabbade; detta i likhet med alla köpta och kontrollerade offer för fiendens smuts och illdåd. Dessa har i senare tid kunnat arbetat sig in i samhället då nu nästan ingen kunskap eller vett finns kvar till självförsvar och dessa rör sig på våra gator och torg som om de vore människor.

Osökt leder detta till den närmast motsatta frågan om "häxor" och de förföljelser med "tester" och mord vilket drabbade oskyldiga, men här var orsaken till häxprocesserna att utrota kunskap så fienden inte hade sierskor och den högre kunskapen till ett hindrande vapen mot sig. Fiendens bruk av svartkonst är välkänt och sker ännu idag med riter och blodsoffer genom regeringar och institutioner. Själv finner jag verkligen inga problem med fungerande goda ritualer, och för den delen positiva blodsoffer där ett upptagande sker, men själva negationen till Gudarnas skydd och liv åt mänskligheten är det Abrahamitiska slöddret vilka driver fram ett utnyttjande av andra till att verka som mordvapen att skydda och upphöja deras egna onekligen svårt störda och oönskade existenser.

STULET LAND OCH BLODSPENGAR

Andra och mer vardagligt välkända manipulationer visar tydligt var höjden av intelligens finns för massan av fåntrattarna vilka inte ens kan genomskåda det mest simpla. Ledaren för fiendens lilla stulna "land" och ett smutsigt företag båda byggda på stölder gör ofattbara missdåd. Dels finansieras dessa genom sina olika kanaler i regeringar och media diverse lögner och osedliga beteenden vilka ska imiteras av massorna och leda till döden, samt startar krig genom att framdriva attacker mot sig själva så de kan få ett moraliskt och pengamässigt stöd av andra länder vilka redan bekostar hela deras stulna "land" och även själva deras tillvaro. De två här i åtanke kallar sig "ateister" då de har fått vetskapen om att de kommer att finnas vara ansvariga och i syftet att skydda det verkliga bakomliggande ansvaret poserar dessa som "ateister", men de är i högsta grad verksamma Abrahamiter. Med simplaste manipulation tänkbar så stjäls och skjuts skulden över på oskyldiga, vilket är fiendens största specialitet.

Den Abrahamitiska kontrollen med sina smutsiga religion-ideologier sprids över all "media" och mot våra samhällen; vilket har högst skenbart minskat genom att det utspätts av alla andra irrelevanta skräpsaker de har kontroll över. Förebilderna i skräpkulturen tvingar de att sälja sig tidigt om de visar sig kunna ha nedbrytande inflytande över Folkslagen. Med tomma löften från en ande eller person vilken synförvänder och ger offren skinande positiva upplevelser till "bevismaterial" och lögnen att de är så speciella och älskade, samt direkt utvalda för sitt dödsbringande uppdrag; så sker att "man är sig själv närmast" och egoismen i en nolla ser bara löften och pengar för sina i förlängningen förstörda liv och framkallade mord. De popstjärnor och filmstjärnor vilka luras i att det är i deras eget intresse att de gör sig pinsamma och sprider sin nedbrytande dynga över vår värld är många. Flera musikrörelser har startats med just syftet att sprida låg moral, narkotika, perversioner med defekt "musik" utan något värde som "jazz, blues, rock, punk, hip-hop, pop", och flera till. En musikstil är givetvis bara ett skämt i den efterblivna samtiden och det finns tusentals framtagna musikstilar vilka är överlägsna det där äcklande skräpet, men fiendens propagandamaskin tvingar fram det genom sina köpta kanaler genom media och fångar många svaga och naiva vilka drivs till att bli efterblivna automater under "musikens" drogande verklighetsflykt.

Skjuta över sina tydliga smutsiga gärningar på andra sker ständigt från fienden. Fiendens olika terrorgrupperingar har i tusentals år använt sina bondknep till att underminera genom att söndra, härska och döda.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2024-04-03 22:35Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP