Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skönas plågoord

Jag såg på dig med tårar i ögonen
Du min sköna så stark och esentrisk
Viskade ljuvt i mitt öra plågoord
"Jag har bröstcancer,"

Två hjärtan brast
Vi hade lovat varandra förevig kärlek
Till döden skulle skilja oss åt
Nu stod du där i dörren och höll döden i hand

Du hade accepterat ditt öde
Ni var buddies nu sade du
Men jag kunde inte acceptera dödens närvaro
Han var en inkräktare klädd i svart

Jag våndades
kunde inte bearbeta mina känslor korrekt
Du bad mig allt som oftast att acceptera
Du sade att det var okej

Vadå okej
Jag hade målat upp mitt liv med dig till gamla dar
Jag hade ju planerat hela vårat liv tillsammans
Vi hade planerat hela vårat liv tillsammans

Barn och hus
Resa och bus
Två älskare in i oändligheten
Tills döden kom förbi och bad om din hand

Mitt hjärta läker inte
Hur kommer jag kunna leva utan dig
Innebär detta även slutet för mig
Är det nu jag också ska ta döden i hand





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-10 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP