Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Röda Blodets Befrielse

Blottad under en stjärnklar himmel
Gav dig insidan, visade dig det dolda
Slet mitt hjärta itur för att visa dig min insida
Öppnade upp mig inför dig
Lät dig leka med mitt röda dyrbara blod

Trotsade fysiken
Började sväva av idylliska vibbar kantade med smärta
Jag en blottad själ inför min själsfrände
Två kroppar blir förenade till en
I ett hav att kött och blod

Blottad under en stjärnklar himmel
Ger jag dig mitt liv och mod
Sliter ut mitt hjärta och kramar det hårt
Min dyrgrip är nu i dina händer
Mitt hjärta är ditt ansvar nu





Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-11 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP