Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makrill och legymsallad (För allting är bättre än igår)

Du sa att förlora sin dröm
Är värre än att mista sitt liv
Att allting kan vara vackert
Fast allting är svart
Att ett litet kliv åt vänster
Är rätt riktning för seger
Att världens alla konflikter
Är vapen för satan
Du sa…

Du är aldrig tyst
Du kan aldrig vara stilla
För här finns det ingen tid att spilla
Du säger inte nej
När livet vänder
Du är nöjd vad som än händer
För allting är bättre än igår
För allting är bättre än igår

Du pratade om världen
Om hjältar som har gått bort
Att Dylan inspirerar
När själen skimrar grått
Om samhällets värsta straff
Om samhällets värsta brott
Att det är USA som löser allting med ett skott
Att det är USA som aldrig förstått
Du sa… USA




Övriga genrer av Mike
Läst 641 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2004-11-04 18:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-03-04

  Proton
Den här var riktigt grym.
Svårt att sätta fingret på men riktigt grym.
2006-12-07

    ej medlem längre
Vackert mannen! Där ser du, lita på dig självm ge oss mer mer mer, bra!
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike