Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1040.ONE POINT

MENS POWER
IS
EVERYWHERE!

ViMENS POWER
IS...one point
on the letter...
iiiiiiiii!

===

STOOOpPp!
I'm OUT
OF BALANCE!


WHAT!?

Innebörden...
av ordet "ELIT"
smakar odemokratiskt!

ACCEPT!
and GET OUT
OF MY WAY!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP