Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad på Livets Njutning: En Smak av Förbjuden Frukt

Flyter fram genom färglada färger
Hög på livet och lite därtill
Gungar till rytmen av schysst musik
Känner mig borta
Fantiserar om dig

Du för mig innåt
Vi sätter oss på soffan
Du lägger din hand på mitt lår
Närmar sig mina läppar och kysser mig

Det reser sig
Jag greppar illusionen
Gungar till rytmen av ljuv fiol
Är hög på allt rus och du tar mig till nya skyar

Sveper en bira
Låter dig smaka
Ljuv musik är ren melodi
Du smeker mig

Jag tar ett fast grepp om din bak
Du är över mig likt en tiger
Mitt hjärta dunkar och bankar
Jag rycks med i din melodi

Svävar på rosa moln genom ett hav av färger
Njuter av njutningen och kysser dig
Din tunga utforskar mig
Jag vill besöka din hallongrotta
Är hög och berusad på livets tjusning




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-12 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP