Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli kär i en dikt

Kan man bli kär i en dikt
Kär i en skrift
Bli kär så det pirrar
Och älska i timmar

-----------------------------------------------------------------------------
Bli kär i en dikt #2

Käre skrivvän
Fint och tryggt
Nu rött jag bara ser
Vill inte mer
Pengar hit och pengar dit
Varför då
Jag vill bara skriva
Skriva med dig
Skriva om allt
Skriva dåligt
Skriva bra möjligtvis
Varför måste allt kosta jämt
Pengar hit och pengar dit
Orkar ej med detta skit
Varför inte bara vara bra
Någon gång i fantasin




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-14 00:21



Bookmark and Share


  Skrivmaskinsskriverska
Vilken fin känsla…
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5