Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 3 i Sår-triologin


Att läka

 

Slicka mina sår

men äg mig inte

 

det gör ont

när du håller om mig

 

men jag behöver dig

för att läka




Fri vers av Katinka VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-17 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP