Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SED SE TIDEN:


SED SE TIDEN

Med trängsel kring huggkubben slaktas Midgård.

Folken är huggna, ända in i blodet orenade,
fråntagna Rätten, Äran, Sederna och Livet.

Fiendens löjliga lögner sitter fast i hårda smutslager
och vill påskina att motståndet är till föga; satt i lönlöst,
spridande dumheterna om att ländernas värde är skulder
alltmedan självförsvaret hålögt hånas här öppet och saklöst

Tro aldrig att några slags åsikter är Striden.

Det brinner här överallt;
dags är att spärra visthusen
ty den hårdaste tiden
stå oss nu redan i dörren

Viljan tätnar nu i byarna vilka här förstått Verkligheten.

Sikta nu fienden mot graven och uppteckna gränsmarken.

Seden kommer med den uppbyggande styrkan och makten
och saknar allt motstycke - Upprättar nu det inväntade:

MIDGÅRD,
I TUSENTALS ÅR OFATTBART PARASITERAT OCH UTNYTTJAT
GENOM FIENDENS SMUTSIGA VERK RESER SIG NU!
ÄNTLIGEN RENADE!

ENHET.

SED SE TIDEN.

ODEN ÄGER OSS ALLA.

ALLT VÄRDE ÄR VÅRA LIV.

VIET HAR RÄTTEN FÖRST OCH SIST.

FOLKEN ÄGER ALL MAKT I SINA LÄNDER.

SANNING ÄR OSTRIDIGT ALL FRAMTID OCH LAG.




Fri vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-09-17 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP