Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen måne här

Står här halvt naken och låter svetten kylas ner
Det är mörkt runt mig och luften frisk
Kylan börjar närma sig och hösten är här
Men rutinerna består

Snart ta mig en svalkande dusch
Låta all skit tvättas bort
Gnugga till blodet rinner
Sen gör jag allt på repeat

Månen syns ej till
Rådjuren härjar fritt
Skräms ej av det som borde skrämmas
Drar in ett bloss frisk luft
Fyller mina lungor till gränsen

Mörker räds jag ej
Det enda att frukta är en själv
Bara njuter av lugnet
Och det becksvarta som omsluter
Jag blir ett med omgivningen




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-09-17 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP