Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


En annorlunda man

 

Här mitt i nattens så påträngande stillhet

befinner jag mig helt ensam i mörkret

men nej jag är absolut inte rädd längre

nej för jag har nu till sist övervunnit

mina tidigare och helt självförvållade rädslor

jo visst mörkret brukade hålla mig nere

men nu har jag hittat min egen väg

ut från mörkret och bort från smärtan

har jag då äntligen funnit mig själv

något som jag aldrig ens hoppats

jag har funnit ett liv värt att leva

ett liv som också är någorlunda värdigt

även om jag fortfarande är ensam

jag vet nu att jag inte är en annorlunda man

för den kampen har jag redan vunnit

jag kan numera acceptera mig själv

att finna tröst i mitt sinne

nu är jag fri från det som höll mig fast

jag har också lärt mig att drömma

något som aldrig tidigare... känts viktigt

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-18 08:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När drömmen blev sann
jag äntligen kom i hamn
2023-09-18

  Skrivmaskinsskriverska
Så fint. Att nå dit. Stanna där.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP