Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svart

Ser rött
Ser rött
Ser rött
Kudden färgas rosa
Av de röda tårarna
Från mina röda ögon
Ser rött
Ser rött
Ser rött
Blir så jävla trött




Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-18 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5