Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Euforisk Rytm

Slänger ihop en blandalåt
Skapar min egna remix
Fixar mitt egna beat
Krossar gittaren och spänger volymen
Maxar taket och höjer basen
Känner slagen dunka i takt med mitt hjärta

Vrider om min kasset
Slänger på min favorit
Blandar musiken som går på repeat
Svänger med orden och skapar musik
Techno dunk i fullt dagsljus bland svart rök
En rytm som skapar dans i sinnet

Shit vilken rök
Vilket dunk och ös
Krossar ljudbarriären och flyter in i en ny dimension
Ser stjärnor snurra och el som surrar
Svävar bort och mot oändligheten
Lämnar denna atmosfär




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-09-19 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP