Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


ESSENSER.


HÖGKULTUR, MAKT OCH SANNINGAR

Kallar du dig fri och tänkande utan att veta någonting om Verkligheten? Ingen klandrar dig personligen, men det finns ingen chans kvar för trögtänkta och inbilska någonstans… Så länge en stor del av denna världs hjärntvättade anser att deras egen kraft räcker och att ingen makt finns ovanför dem så kommer de att fortsätta sjunka ner till den lägsta av världarna och straffas, eller bara dö om de har tur.

HÖGKULTUREN

Våra högkulturer är långt mer än de spillror och ruiner som vi kollektivt lyckats rädda från fienden smutsiga händer. Våra medfödda och ärvda kulturer, eller snarare sagt; vår Kultur, då den är i stort identisk, men satt under olika namn i världen. (Bara en mycket ytlig existens eller en extremt okunnig skulle kunna missa att se det tydligt.) Folken var i de goda och höga kulturerna vid fullt medvetande; i klarhet och värdiga, så den söndring vilken skedde skulle varit omöjlig att genomföra om Folken inte hade hotats, tvingats och dödats. Detta nämnda är en välkänd och övertydlig självklar insikt hos flertalet, men ändå viks det idag undan bland många när det talas om hämnd och rättvisa! Våra liv är ingen lek. Nu måste t.o.m. en självklarhet som att Gudarna existerar få fäste i alla samhällen...

BLANDAT

Det frågas mig ibland om platser där man kan möta en förfädersande eller se varelser och väsen. Nog vet man det, men det är inget man ska ge bort. Oavsett om ni får det blandade nöjet att möta dem eller inte så hör till saken att ni aldrig kommer att se och möta vare sig andar, varelser eller väsen om dessa inte önskar detta till deras egen nytta. Dra nu rikliga och riktiga slutsatser av detta. Lita inte på någonting som är er okänt.

Det har även frågats mig hur reinkarnation fungerar. Vid valet av en reinkarnation följs alltid de egna blodslinjerna ner genom ättelederna. Ett relativt fåtal är återvända hit, dock många fler än vad som är brukligt till just denna inväntade brytningstid. Vad det gäller Vigmännens, shamanernas, och andras höga kunskaper är de, likt våra egna liv, inhämtade från flera av världarna. Vilket inte betyder att de vet allt eller ens rätt. Vetandet är förbehållet Gudarna och deras allra närmaste att sprida. Krigarna kommer givetvis alltid att vara de högst värderade i existensen; här menas givetvis de riktiga och undangömda reinkarnerade lärarna och krigarna.

Sanningen bakom de flesta av krigen, svältkatastroferna, naturkatastroferna, utspridandet av sjukdomar, omflyttanden av folkslag, de kontrollerade regeringarna, allt detta och mer därtill vilket påverkar vår värld i sin helhet måste vi återta kontrollen över. Vår vilja till att återta vår egen makt ligger i vågskålen. De medskyldiga till övergreppen mot vår värld är till stor del ovetande om vad de genomfört. De vet ofta inte tillräckligt för att se den övergripande Verkligheten.
Striden är snart slut i ord.

Kraft och makt står ensamt fram till Ragnarök.
Övriga genrer (Essä/Recension) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2023-09-18 21:10Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP