Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Jag trodde mig se... Jesus

 

Jag ligger där på golvet klockan är 02:42
det är en onsdag… eller är det kanske torsdag
jag hör röster från gatan utanför
skrattande, sjungande och glada röster

varför i helvete är de så glada

lågan från det tända ljuset på bordet
skapar märkliga skuggor i taket
de liknar resterna från ett målat glastak
där jag för en stund tror mig se… Jesus

herregud så patetiskt

jag känner hur mitt huvud värker
det känns som om det ska implodera
flaskan på bordet känns ändå lockande
men jag blundar och försöker glömma

jag försvinner en stund in i lugnet

jag vaknar igen med tårfyllda ögon
de steg jag hör från lägenheten ovanför
säger mig att en ny dag nu har börjat
jag försöker att resa mig men misslyckas

så jag sträcker mig upp… och greppar flaskan

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-19 09:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vilket helvete
2023-09-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP