Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggen i Skiftande Sol

Solen steker mig i nacken
Skiten står upp till öronen
Jord och lera får jag vada i
Samtidigt som solen belyser min baksida

Stor och gul där uppe i det blå
Ett nytt villaområde byggs under mina fötter
Rötter slits upp och marken bereds
Diken grävs och vatten leds om

I en liten by sker ej många ting
Men ibland byggs det
Och då är vi där
Solen lyser mig i nacken
Känner dess värme

Blåsten sveper genom mitt korta hår
Rycker i trädens blad och rycker framåt
Allt går i en väldig fart
Passerar många mil på sin flykt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-09-19 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP