Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden stod stilla

I en svunnen tid där tiden stod stilla
Blåste vinden aldrig över ängarna
Vattnet rann aldrig i åar ut till haven
I en svunnen tid där tiden stod stilla
Brast aldrig någon ut i tårar
Aldrig några skott som avfyrades

I en svunnen tid där tiden stod stilla
Aldrig kärlek var ett problem
Aldrig krig kunde uppstå
För i en värld där tiden står stilla
Sker aldrig någonting

Så i en svunnen tid i ett förlorat liv
Blåser vi av allt damm och plockar fram
Ett fotoalbum från dåtidens mirakel
När tiden fortfarande rörde på sig
Då allt gick i en väldig fart
Men nu står tiden stilla




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-13 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP