Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold röst

Bakom all stryka
dolt under musiken
fanns ja i din famn
med saker du inte såg
saker jag kämpade att
hålla borta
väntan på att golvet ska hålla
att hjärtat bor i lugn

Du gillar henne
du tycks se skönhet
i din blick som strömmar lycka
Men rösterna kritiserar
versionen av dig som ja vill tysta
att sminket inte duger
rösten som ser färgerna som svarta
utsmetade sprickor i grunden
o ojämna skuggor

Se en kropp du sänker lyckan för
att du vänder dig om utan att vända blicken
att blicken inte tvivlar en enda gång
jag glömmer inte
hur min röst vädja för andra förr
jag låter dig inte komma nära inpå

För de just de jag inte vill visa
inte kritisera dina ord till börda
om henne du ser
för jag täcker de i nattens ljud

När jag såg dig gå
släppte ja dig fri
så jag inte skulle fastna för dig
men ännu finns du kvar





Fri vers av Drömmar i universum
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-20 17:27



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
"när jag såg dig gå, släppte jag dig fri". Så känsligt uttryck för den förbannade saknaden.. <3
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum