Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

43

drömmarna svävar
ovanför
din sovande kropp

rycker i dina
ögonlock
fingrar, mungipor

spelar dig som ett
instrument
fast tyst, kryptiskt

refrängen kommer
först när mitt
hjärta dunkar ikapp




Fri vers av blimp VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-21 11:40



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
vackert•~sinnligt
2023-09-21
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP