Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret av hoppets kvarter

I en mörk gränd i en spökstad
En ensam pojke vandrar gatorna fram
Han fryser och huttrar
Han är hungrig och törstig

Den sorgsna pojken rotar bland sopor
Letar efter lite föda att göda sin spinkiga kropp med
Han gråter och suckar över sitt olyckliga liv
Den lilla unga pojken saknar sin familj

I en stor öde stad pojken vandrar gatan fram
Han fruktar varje rörelse han ser
Monster kretsar runt varje hörn
Och den lilla pojken samlar mod på hög

I ett skräckens scenario i en sorgsen stad
Där monster kryper och kravlar runt varje sfär
Vandrar en liten pojke i misär gatorna fram
Han gråter och huttrar när kylan tränger inpå

Magen kurrar fortfarande tom på mat
Pojkens läppar är torrspruckna och såriga
Det svider i pojkens arma lilla hjärta
När han letar efter ljus vid vägens slut

Han drömmer tillbaka till en lycklig tid
När han höll sin kära mamma i famn
Han lever på hoppet att en dag förenas igen
Men för stunden kurrar magen av hungern




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-22 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP