Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamant

Du samlade alla
stjärnor på vårt himlavalv
och gav dom till mig

Du såg de djupaste i mina ögon
de jag alltid döljer
du såg ångestskriken som skrek
att bli lämnad i bitande kyla,
mörker o tårar

Du hade samlat ihop alla
krossade juvelbitar
från alla mina universum
la dom på min krona

Alla kramar ger du mina själs sår
du strör din varma blick mot min
mina tårar svider
dom svider så de gör ont i ditt hjärta
men när du lämnar
så håller du fast hårt i min arm så jag
lämnar med dig









Fri vers av Drömmar i universum
Läst 102 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-22 10:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vackert både tragiskt och hoppingivande
2023-09-22

  Nicke Pistol VIP
Wow. Så magisk.
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum