Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


67 årsdagen

bara kunna
bli tonåring igen
och ändå tvingas
gå i sina egna fotspår
mellan ska
och bör

jag förstår
varför slutet
inte kom på
min födelsedag

det var inget
märkvärdigt

fick en påse jordnötter
av min bordskamrat

ingen annan
gjorde stort väsen
av min födelsedag

jag kommer
nog att göra
allt för att julen
blir en glädjehelg

men jag har
dåligt rykte
och det blir
nog vita underkläder
som vanligt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2023-09-22 20:20



Bookmark and Share


  karenina VIP
Grattis i efterskott, jordnötter är gott :)
2023-09-23

  Lustverket VIP
Grattis ändå!
2023-09-22
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP