Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maud

svänger av mot höger
där kärlek och frihet
finns

kysser maud
på distans

och vi är inte
unga längre

och jag är
inte längre
öckölmare

men

vi hör ihop
ändå




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-09-23 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP