Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bergatrollet

det bor ett bergatroll
i lägenheten
jämte min
hon har makten
över mig
och min lägenhet
där jag trodde
på att jag skulle
kunna bo tills
jag fyller 80
men
jag kommer att så
småningom
få vara med
om döden
om det inte
ingriper en gud
dessförinnan
kan inte trollet
hjälpa mig undrar ni
nej hon är den
som är skyldig
till att jag inte
kommer till himmelriket
då jag tycker det
är dags




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-09-23 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP