Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre demoner

I en trasig fantasi härjar mina inre röster
Viskningar och skrik i mitt öra konstant
Jag hittar ingen lösning hittar ingen utväg
Rösterna är på mig och förorsakar smärta

Varje spegel jag kollar in i
Visar en stor hemsk demon
Sittandes på min rygg fastklistrad
Ett skräckens akvarellfärger

Jag rannsakar med mig själv
Ofta går jag ut som vinnaren
Men ibland förlorar jag
Och mörka ting sker runtomkring

Demonen trycker in sina sylvassa klor
In i mitt ömma skinn så blod sipprar fram
Rycker mig i olika riktningar
Och jag försöker streta emot

Ser ej längre någon utväg
Mitt liv är i spillror likt en trasig spegel
Och jag orkar inte ångesten mer
Vill bara få smaka på frihet




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-25 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP