Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärlekens maratonlopp

Sakta glider jag ut och in i dig mitt livs måne
Våra kroppar är som besatta och njutningen maxad
Vi förenar oss med varandra köttsligt
I en underbar naken dans tillsammans

Din stora kärlek tränger in i mig
Tar min ungdom och förvandlar mig
Vi njuter båda två i ljusets fladder
Du är så hård och din kärlek så stor för mig

När jag greppar ömsint om ditt hår
Stirrar ner på dig och beundrar spelet
Så förundras jag av din skönhet
Och hur din kropp är som gjord för mig

Jag känner hur du utstrålar värme i mig
Hur din kärlek fuktar mig
Jag känner hur långt in i mig du närmar dig
Hur ditt hjärta bultar och pulserar

Du vill fylla mig med din kärleks ljuva klibb
Du vill få mig att komma innan dig själv
Se min arma lilla kropp krampa utav njutning
Känna hur jag själsligt försvinner bort

Jag är snart på bristningsgränsen
Känner hur jag gör mig redo
Min kärlek vill in djupt och tömma sig
Vi kommer båda samtidigt som i en saga

Jag beundrar din nakna kropp
Beundrar det jag åstadkommit
Våran dans var hård och svettig
Men shit vilken njutning

Vi ligger där och smeker varandra
Rör vid varandras nakna svettiga kroppar
Och ler emot varandra samtidigt som vi hämtar andan
Detta var ett skönt maratonlopp




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-09-25 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP