Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1042.FRUKTTRÄDGÅRDEN...

SÅ KLÄR EN LÖGN
AV SANNINGEN

SÅ SANNINGEN
KLÄR PÅ LÖGNEN

OCH CHOKAD!BÅDA TVÅ
ÄR OEMOTSTÅNDLIGT
VAKERT SÖT
I LÄMPIG TID ...

===

OCH HUR SKA
MAN SKILJA???

VAR ÄR 3JUDAS
ISKARIOT#

OCH

VAR ÄR
*JUSUS KRISTUS*

===

TROTS DET BLOMMAR
FRUKTTRÄDGÅRDEN
AV HEL...VETE




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-26 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP