Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på Lyckan: Vänner, Ord och Kärlek

Jag söker lyckan dit hän jag går
Strävar efter perfektion i små substation
Vill utforska det sociala lära känna nya människor
Finna vänskap bland miljarderna
Och hitta hjärtan som slår likt mitt

Letar bland oceanerna i havet av böcker
Söker en värld som rymmer min fantasi
Vill vara kreativ och sprida ordens glädje
Få smaka och ge av dess specialitet
Söker vänner att dela mina lycka med

Skriver ner det jag ser
Skriver ner det jag tänker
Skriver till mina nära och kära
Hur väl jag lyckönskar dom alla

Jag söker lyckan dit hän jag går
Vill få lära känna nya människor
Och sprida min kärlek hejvilt
För att hitta hjärtan som slår likt mitt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-09-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP