Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett till tio

Ett, två, tre så blir man fyra.

Sedan fem när sex får styra.

Sju dagar på en vecka,

kan en åtta snart utchecka.

Efter nio månader av väntan

ser man tio tår på jäntan.




Övriga genrer (Kåseri) av Camilla Heinonen VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-09-27 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP