Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lillebror och mig

Bror jag fångar dig när du faller
Som den storebror jag är
Ställer upp för dig i vått och torrt
Vi är bröder av samma blod

Du har funnits där för mig
Vid mina toppar och dalar
Vi har gått igenom samma skit
Delat våran uppväxt med varandra

Än idag är du min lille bror
Vi är vuxna nu och lever egna liv
Men blodsbröder är vi till döden
Min bror och jag

Står upp för dig och skyddar dig
Du är ju trots allt min lillebror
Och jag älskar dig genom mörker som ljus
Vi har ju en gång delat hus

Vi står på egna ben idag
Du lever ditt liv och jag mitt
Men så glad att du finns kvar
Att vi har en fungerande relation

Varken hat eller bråk
Bara syskonkärlek
Det är du och jag
Min lille bror och mig




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-28 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP