Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens drottning i betongen

Hon skippar rättvisa genom flykt
Tar till våld vid nöd och utför skräck
Ett brutalt samhälle har byggt upp henne
Min lilla flicka född i betongen

Kretsar i mörka kvarter och får blickar
Säljer sig själv för att få råd med pizza
En brutal värld sedd i grått
Min lilla flicka född i betongens hårdnad

Vuxit upp bland miljoner
Slagen och våldtagen
En kämpe hon blev tvungen att bli
För att skippa rättvisa när lagen ej ser

Utför skräckdåd i stadens mörker
I det brutala samhället hon vuxit upp i
Pryglats sen start av massorna
Min lilla flicka född bland betongen

Tar till våld och bär alltid vapen
Räds inte att bruka för att vinna
Tar inte längre skit från någon
Trotsar lagar och skippar riktig rättvisa

I en värld fylld av terror
Är hon drottningen av blod
I en ärrad kropp skapar hon ett ryckte
Som fruktad och ärofylld

Blir till en legend
Det pratas och sprids rykten
Om kvinnan från betongen
Som skippar sin egna rättvisa

Min lilla flicka född i betongen
Som vuxit upp i ett krossat samhälle
Tagit stryk både fysiskt och psykiskt
Stackars min lilla flicka hur kunde det bli såhär




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-28 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP