Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT RISTA KÄRLEK RÄTT.


LIVSMAKT!

KOM VINDAR! STORMAR!

KOM LIVSMAKT! I BLOD FRÅN BLOD!

KOM TIDENS KRAFT - ODENS MAKT!


GUDARNA ÄR LIVETS OCH DÖDENS VILLKOR
STÄNDIGT NÄRVARANDE OCH ÖVERSTÄLLDA!


ÅT FRÄNDESKÄMDA VÄMJELSERNA NEKA TALAN!

VRÄK BORT GÖMT I DRÖM OCH ARLAT TILL INTET!

LÅT SANNINGEN STUMMA DUNKEL OCH TVEKAN!

VIET ÄGER ENSAMT MIDGÅRD OCH VIGER IN LIVET!


STRIDEN SLITER - DREVAR FRAM SLUTGILTIG HÄMND
OCH BLODET BLÖTER BARKEN - RINNER RÄTTA SPÅR!


VI ÄDLAR HÄR SANNINGEN, ÄRAN OCH RÄTTEN!

VI TAR HEM KÄRLEKEN, FRIHETEN OCH MAKTEN!

LAGEN ÄR ATT VI SKA BLI DET VI ÄR!


KOM TIDENS KRAFT - ODENS MAKT!

KOM LIVSMAKT! I BLOD FRÅN BLOD!

KOM VINDAR! STORMAR!




Fri vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-09-28 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP