Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


Allt hade en början och allt når sitt slut

 

Oh ja... mitt hjärta minns tydligt och klart
att det finns mer än just detta
jag påminns ständigt om att det finns
något varmt och nästintill erotiskt
där och då när känslan hade ett syfte
bortom enbart överlevnad
där fanns i stället en formligen
dunkande och pulserande inre kraft

men i mitt sinne skymtar också ett förflutet
som innehöll tunga stunder
något som påminner mig om
en brinnande känsla i mitt hjärta
då när varje dröm och hopp
inte gav några som helst resultat
detta är minnen som också gjorts
totalt immuna mot tidens förändringar

min kropp längtar fortfarande efter spänningen
den jag en gång kände som ung
men jag påminns också om hur den
gick förlorad genom svek och smärta
då när njutningarna tydligt skapades
av egna och andras fysiska beröringar
detta är följdaktligen en längtan efter något
som åldrandet nu har stulit

min själ den gråter ofta och smärtsamt
för såväl hjärtats sinnets som kroppens skull
men jag påminns åter om styrkan
i mina förvärvade erfarenheter genom livet
men visst var ändå glädjen lyckan
och kärleken så mycket verkligare förr
detta var en tid där i början av livet
då när åldrandet var så oändligt långt borta

allt hade en början och allt når sitt slut
tiden den går och förändringana består
då och nu har absolut inte samma innebörd
men känslorna de finns där fortfarande
men visst det kanske numera är fragment
av såväl kärlek som ömhet och njutning
detta underbara har nu obönhörligt
blivit finfördelat… av livet självt

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-29 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP