Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Björken svallar sitt
guldgula hår
flätar in spindelväv
lägger broscher av dagg

Solen beundrar henne
smyger en solglimts kyss

Hon blir rosig
gömmer sig i
dimmans svala rökdans
smygtittar på solen
bland skogsnymfers vals
i lövens svaga prassel




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 89 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-29 19:11



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fin och poetisk dikt.
2023-10-16

  miramin
Fin
2023-09-30

  christian hüls VIP
Underbart, nästan sparsmakat, trollskt om hösten! Tack!


2023-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum