Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstjöt


Många vill glänsa
De lever så djupt i sin roll
Ängsliga är dom,
vill inte missa en position

Jaja.

Ska jag förlåta
Eller enbart förstå

I din grannes ögon ser du mycket av dig själv...

I denna insikt
vilar mina fattiga tankar.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-09-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP