Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Människas Fängelse

Ett desperat försök att bryta sig fri,
men i tanken veta att en fot alltid blir kvar på jorden.

Få ramarna knäckta,
men trots allt aldrig bli av med färgen som satt sig på fingrarna.

Att alltid försöka rymma men snubbla över sina egna begränsningar innan målet ens är satt,

Rymningen från livet, rymningen från själen, rymningen från tvivlet, rymningen från mig.




Fri vers av Nile
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-08-17 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nile
Nile