Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som innan färg TV:n

Som innan färg TV:n.
Du ser min gråa fasad med mina trötta ramar.
Som en radio utan antenn.

Och när jag knackar genom rutan,
Och försöker förklara
Hur allt här inne är i färg,












Då byter satmarorna kanal.




Fri vers av Nile
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nile
Nile