Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför att.

Vad skulle de tänka om oss, älskling?
Vilket betyg skulle de ge?
De skulle aldrig önska evig lycka,
är det inte lika bra att se?

För om det för dig fanns bara jag,
men för mig så mycket mer.
Skulle du leva så, min älskling,
Och veta att det är mer än dig jag ser..

Jag kan ju skriva en liten lapp,
Om en Paus på Obestämd Tid?
Skulle du hata mig då, min älskling,
med endast hoppet att hänga vid?

Det var inte många ord att skänka,
men det är allt jag har åt dig.
Jag skulle helt enkelt inte stå ut med tanken,
att på något värre sätt såra dig.




Fri vers av Nile
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nile
Nile