Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans i kärlekens namn

Jag räcker ut en hjälpande hand åt dig
För att torka dina vackra små tårar med
Likt du så många gånger hjälpt mig i svåra stunder
Och tillsammans i kärlekens namn frodas vi
Våra tusen sår läker under pilträdets grönska
Vi både blir fysiskt och psykiskt starkare
I kärlekens namn frodas vi

Tillsammans kämpar vi emot nya mål i livet
Tar oss an svåra utmaningar som kräver fokus
Och blir allt mer lyckligare för varje sekund
Vi är tillsammans precis som hästarna är flockdjur
Frodas våran kärlek när vi står starka med varandra

Jag har testat livet som ensam
Sett alla dess upp och ner men det livet är tufft
Det fungerar kanske bra för stunden
Men i det långa loppet tynade jag sakta bort

Så när jag äntligen lärt känna någon speciell
Som faktiskt ville lära känna mig in på djupet
Så förstår jag hur mycket kärlek verkligen betyder
Kärleken frodas när våra hjärtan växer ihop

Att få chansen att dela alla sina sorger med någon
Som vill sätta ett leende på mina läppar
Och som får mig att må bra i dess närvaro
Det är guld värt har jag lärt mig
För kärlen frodas när vi två blir en
Och tillsammans kämpar vi emot nya mål i livet

Det spelar ingen roll vad vi gör eller hur vi gör det
Sålänge det är du och jag för evigt
Kan vi göra allt och lite mer mitt hjärta
Att varje morgon få äran att vakna upp bredvid dig
Betyder så innerligt mycket för mig
Och du får mig att må bra
Precis som jag vill att du ska få må varje dag




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-03 19:41



Bookmark and Share


    XOXO VIP
<3
2023-10-05

  Koloristen
Om det inte blir något "tillsammans" så måste (den sanna) kärleken ändå vara större. Alltid.
2023-10-05

  La Magnólia VIP
Mycket vacker beskrivning av kärleken där två blir ett.
2023-10-04

    XOXO VIP
Underbar text…som vanligt :)
2023-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP