Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tolvåring Drabbad av Hundens Raseri

Dina sylvassa tänder sjunker snabbt in i mig
Mitt tolvåriga sinne skriker i panik
Hela situationen är som tagen ur horror
En stor stark best springer emot oss
Kastar sig över mig och äter mig

Ett ärrat minne för livet jag sent kommer glömma
Du skäller och stormar mig och min bror
En tolvårig kille och hans lille bror
Hamnar i en sjukt äckligt fasansfull situation
När en stor rottweiler springer emot oss

Vi var inte ont anande när vi knackade på dörren
Monsterna satt bundna vid staketet och skall
Deras ljud ekade genom skogen och gav oss kårar
Vi var unga och vi var rädda men dom satt ju fast

Vi borde inte haft något att frukta
Vi skulle bara gå in och leka med kusinerna
Men vid dörrens kant skedde olyckan
Hundfan slet sig och sprang argsint emot oss

När dom sylvassa tänderna skar genom mitt kött
Jag kände inget var fylld av skräck och i chock
Allt gick så snabbt och man han inte tänka
Minns bara hur min tioåriga bror
Lyckades öppna dörren till tryggheten

Vi slängde oss in skrikandes i panik och rädsla
Min bror hade klarat sig utan en skråma
Lite ärrad i sinnet men oskadd
Det känns bra att veta att jag tog smällen
Att han undkom utan besvär
Jag är ju trots allt store bror
Och ville skydda honom

Sylvassa tänder sjunker ständigt in i min arm
Jag minns det än idag skräcken som uppkom
Hur vi åkte in till kss på akuten
Fick sy och får nu leva med ett stort ärr
Allt för att sylvassa tänder trängde in genom mitt skinn




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-10-04 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP