Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet i vänskapens makt

Vänskap är något som bygger trygghet i livet
Vi ger och vi tar, delar med kompisar emellan
Det är något oerhört fint att få ha en vän
Så till alla er som har en var snäll
Dom växer inte på träd

Finner du lyckan och skapar en äkta vänskap
Och då menar jag verkligen en äkta
Som finns där och ställer upp i vårt och torrt
Som aldrig sviker eller hugger dig i ryggen
Ja då är du jävligt lycklig lottad

Så se till att sköta dina kamrater
Föd den skapelse ni tillsammans skapar
Och ta tillvara på era lyckliga stunder tillsammans
För vänskap är något som räcker livet ut




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-05 18:29



Bookmark and Share


  Ninnii
Fint skrivet och tack för påminnelsen.
2023-10-06

    XOXO VIP
Fint skrivet :)
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP