Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar en clown, hjärtat.

Jag samlade vapen
bara för att inse
att jag inte vill leva
i en värld med vapen

du skrämde mig
för jag var inte beredd
på bristen av
fientlighet
och mängden av kärlek

vad gör en rustad soldat
i fredens tid?

jag slösade bort mig på beredskap
för ett krig som redan hänt
och står nu handfallen
inför mitt blödande hjärta




Prosa av Månfare VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-04 21:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint och (efter)klokt, och herregud vad jag känner igen mig!
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP