Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helheten

Om jag tittar
tillräckligt länge
på alla människor
omkring mig
kanske jag till slut
blir en del
av det som pågår
en del av helheten

Jag är alltid ensam
inuti mig själv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-10-05 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP