Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En erotisk dans i skenet av kärleken

Du lägger din mjuka hand på mitt innerlår
Jag känner hur spänningen ökar emellan oss
Det slår gnistor och värme utstrålas
Vi ser in i varandras ögon och det blir magiskt

Du smeker mig sakta uppåt, mjukt och försiktigt
Jag lägger mina armar runt dig och låter dig smeka
Spänner mina muskler lite löst så du känner mig
Känner hur en rusning går igenom din kropp

Vet hur mycket du älskar att känna
Att få vidröra min nakna hud och utforska
Jag för sakta min mun emot ditt höra
Andas förföriskt och viskar ljuvt

Jag älskar dig baby
Ditt silkeslena hår vidrör mitt ansikte
Jag drar djupa andetag och njuter av din doft
För mina läppar emot din nakna hud
Nafsar och biter dig lite lätt

Du lägger ditt huvud bakåt
Låter mig följa dig ifrån halsen och ner
Din mjuka hud är så len emot min beröring
Din hand letar sig sakta uppåt

Jag förför dig och vilseleder dig
Smeker och viskar ljuva ord i ditt öra
Förklarar hur du är mitt allt
Och låter dig förföras sexuellt

Våra andetag är tunga och hetta stiger
Våra hjärtan bultar i vildo
Skriker efter frihet
Jag tar ett stadigt tag och kysser dig
Låter min tunga sakta bemöta din

Vi träffas så en stund i varandras mun
Utforskar och njuter i varje sekund
Känner hur vår elektricitet studsar mellan
Du är plus och jag minus
Vi skapar en magisk stämma

Ljusen brinner och lyser upp ditt rum
I deras skenar dansar våra skuggor på väggen
Våra blickar möts i en känslorush
Du viskar lågt och förföriskt
Ta mig ikväll under stjärnornas sken
Låt mig förföras in i gryningens dagg
Viska ljuva ord i mitt öra och bedöva
Jag är din inatt och förevigt
Två hjärtan slår nu i takt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-05 20:19



Bookmark and Share


    XOXO VIP
Åhh!!
2023-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP