Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka krig utkämpas och varför?


Krig nära och långt borta

Kriget i Ukraina där Sverige skickar vapen och ammunition.
Indragen i ett krig som sägs hota Sveriges gränser. Presidenten
åker land och rike runt och ber om krigsmaterial.
Vad är det som händer håller man på att svälta ut väst Europa på
all försvarsmaterial!
Det syns som små steg framåt men all krigsmaterial går åt som
smör i solsken! Vill hela tiden ha mer....

Här hemma pågår ett inre krig där man utvidgar sina positioner
och räds inte att infiltrera allt fler samhällsfunktioner!

Hur hamnade vi i detta inferno!
Skrämselpropaganda och ett Eu som överhetsdiktator som berättar
att du ska lyda direktiven därifrån.

Den egna säkerheten och ansvaret har man för länge sen givit bort
och man har inte lärt sig något av historien. Ser ut som man har
givit bort sunt förnuft och förlitat sig att någon annan ska lösa
problemen!

Ser ut som att man ska sugas ut och tvingas till underkastelse!
Infiltrationen i Eu parlamentet ser ut som att den styrs av maskinvara!

Man vill ha ett feodalsamhälle där vi tvingats avsäga oss den frihet
och demokrati som byggt upp vårt självständiga land!

Psykologisk vapen för att få makt och kontroll.....ett slags Psykopati!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-06 14:06



Bookmark and Share


    lydriket
Tack för dina ord.

Överlevnadsinstinkten hos ett folk försvagas och den oselektiva tilliten stärks av lång fred.
Omvärlden ser förundrat på hur våldtagna Sverige blödande inte kniper ihop sina ben.

2023-10-09

  Staffan Nilsson

Ska NATO befria?

2023-10-06

  lodjuret/seglare VIP
Oavsett hur små eller stora världar är, det sina parasiter eller slukhål har.
Krig däremot, platserna är först stora och sedan minskar befolkningen likt under en pestens tid. Så märk värdigt.
2023-10-06

  Vindsvala VIP
Mycket klarsynt!
2023-10-06

  Kungskobran VIP
Sorgligt sant
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP