Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1044. A m a n ...i t... A...

ÅH,HUR KNASTRAR
och liksom knarkar
HÖSTEN,svampar,löv...

förlåt för det utrycket,
men av DIN närvaro,
känNnslor är bakom de
vanliga vardagar,

tänderna biter i en gurka
eller ett äpple,i munnen,
öronen är sådant...knaster...
och hjärtan av NATURENS
söta saft...jässsaaar...

slinker man som en mus
på stigen,plöstligt plums
på huvudet och det BRUMMAR
som gjutjärn,
det är E K O- L L O N
som påminade om sig själv...
===
krigisk betong och järn
river HÖSTENS VIND
i vassa bitar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-07 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP