Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

 

 

att inte längre vara

en del av gemenskapen

att känna okunskapen

om flödet i tiden

 

det känns verkligen nedslående

 

men å andra sidan

är allt detta så viktigt

om ensamheten  ger ro

 

att låta tankarna flöda fritt i frihet

 

låt de stumma orden tala

ge dem livet åter

att av andra läsas och skärskådas

 

kanske det ger en känsla av samhörighet

 

du är den människa som du skapats

bara du är just du och ingen annan

se framtiden an med hopp om acceptans

 

det kommer en dag när du accepterar dig själv

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-08 08:50



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackert tecknat ~ orden talar
frihetens ro…
2023-10-08

  alicja lappalainen VIP
Erich Fromm
2023-10-08

  Kungskobran VIP
Så klokt, det börjar med att acceptera sig själv som man är, om man inte lyckas med det så är det svårt att bli fullt ut accepterad
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP